Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 22nd, 2021

Film – In compania barbatilor – In the Company of Men (1997)

poster In the Company of Men (1997)In the Company of Men, comedie neagră, film Canada / SUA, regia Neil LaBute.
În rolurile principale: Aaron Eckhart, Matt Malloy, Stacy Edwards.

Doi fosti colegi de scoala, Chad (Aaron Eckhart) si Howard (Matt Malloy) au ajuns la varsta de 30 de ani si lucreaza in aceeasi companie.
Intr-o zi, se intalnesc in toaleta barbatilor si incep sa-si spuna fiecare frustrarile legate de lipsa de noroc in avansarea profesionala si de cele mai recente insuccese legate de viata amoroasa..

Caseta film In the Company of Men
Titlul original: In the Company of Men
Regia: Neil LaBute
Scenariul: Neil LaBute
Distributia: Aaron Eckhart (Chad), Matt Malloy (Howard), Stacy Edwards (Christine), Mark Rector (John), Jason Dixie (Intern)
Durata: 97 minute
An: 1997
Gen: Comedie/Drama

Filmul – In compania barbatilor
.. In speranta razbunarii esuarilor sexuale si a ego-ului profesional ranit, cei doi pun la cale o schema nebuneasca pentru calatoria de afaceri ce o vor face impreuna: sa gaseasca o femeie tanara si vulnerabila, sa o curteze si sa-i castige afectiunea si sa o paraseasca brusc. Ei aleg o tanara draguta, pe nume Christine (Stacey Edward), o femeie care nu a avut intalnire cu un barbat de mult timp si care este vulnerabila.

In the Company of Men (1997)