Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 9th, 2019

Film – În funcție de gen – On the Basis of Sex (2018) Felicity Jones

poster On the Basis of Sex (2018)On the Basis of Sex, biografic, film american, regia Mimi Leder.
În rolurile principale: Felicity Jones, Armie Hammer, Justin Theroux.
O poveste adevărată plină de curaj și determinare, pelicula se concentrează în jurul tinerei avocate, în timp ce se aliază cu soțul ei, Marty, pentru a aduce un caz revoluționar în fața Curții de Apel din Statele Unite și a răsturana un secol de discriminare de gen. Filmul se concentrează pe primii ei ani de activitate în calitate de avocat și pe începutul exigențelor feministe, în timp ce Ginsburg își petrece cariera dărâmând tot felul de bariere pentru apărarea drepturilor femeilor..

Caseta film On the Basis of Sex
Titlul original: On the Basis of Sex
Regia: Mimi Leder
Scenariul: Daniel Stiepleman
Distributia: Felicity Jones (Ruth Bader Ginsburg), Armie Hammer (Martin D. Ginsburg), Justin Theroux (Mel Wulf), Kathy Bates (Dorothy Kenyon), Sam Waterston (Erwin Griswold), Cailee Spaeny (Jane C. Ginsburg), Callum Shoniker (James Steven Ginsburg), Jack Reynor (James H. Bozarth), Stephen Root (Professor Brown)..
Durata: 120 minute
An: 2018
Gen: Biografic/Drama

Filmul – În functie de gen
..Pe măsură ce Ginsburg încearcă să schimbe legea, ea se confruntă cu schimbările culturale și sexismul înrădăcinat al lumii ei.
Ruth Ginsburg a co-fondat prima revistă de drept privind egalitatea de gen și a devenit prima profesoară de la Universitatea Columbia. În 1993, Bill Clinton a numit-o judecătorul Curții Supreme, devenind astfel prima judecătoare de origine evreiască.

În funcție de gen – On the Basis of Sex (2018) subtitrat

Server 1
Server 2