Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 29th, 2018

Film – În întuneric – In Darkness (2018) Natalie Dormer

Share This
Tags

În întuneric

poster In Darkness (2018)In Darkness, thriller, coproducție Marea Britanie / SUA, regia Anthony Byrne.
În rolurile principale: Natalie Dormer, Emily Ratajkowski, Ed Skrein.
Sofia, o pianistă nevazătoare, aude o luptă în apartamentul de deasupra, o luptă care conduce la moartea vecinei ei, Veronique. Inițial, forțele legii consideră că moartea lui Veronique este o sinucidere, însă cel puțin un anchetator are îndoieli. Acesta este începutul unei călătorii care o scoate pe Sofia din dezorientarea ei și o aduce în contact cu tatăl lui Veronique, Milos Radic, un presupus criminal de război..

Caseta film In Darkness
Titlul original: In Darkness
Regia: Anthony Byrne
Scenariul: Anthony Byrne, Natalie Dormer
Distributia: Natalie Dormer (Sofia), Emily Ratajkowski (Veronique), Ed Skrein (Marc), Joely Richardson (Alex), Neil Maskell (Mills), James Cosmo (Niall), Jan Bijvoet (Radic)
Durata: 101 minute
An: 2018
Gen: Thriller

Filmul – În întuneric
Curând, ucigașii își dau seama că trebuie să o oprească pe Sofia din a dezvălui ceea ce știe. În timpul vânătorii lor, anxietatea Sofiei de a nu-și putea identifica dușmanii se mărește, intensificându-i simțul auzului, iar fiecare sunet nou îl percepe ca fiind intruziv. Sofia este trasă într-o lume interlopă periculoasă, investigând poliția, atacatorii și mafia rusă, o lume legată de trecutul secret al acesteia și o cale de răzbunare pe care a păstrat-o ascunsă până acum.

În întuneric – In Darkness (2018) subtitrat