Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 17th, 2018

Film – În mintea lui May – May (2002) Lucky McKee

În mintea lui May

poster May (2002)May, horror psihologic, film american, regia Lucky McKee.
În rolurile principale: Angela Bettis, Jeremy Sisto, Anna Faris.

Caseta film May
Titlul original: May
Regia: Lucky McKee
Scenariul: Lucky McKee
Distributia: Angela Bettis (May Dove Canady), Chandler Riley Hecht (young May), Jeremy Sisto (Adam Stubbs), Anna Faris (Polly), Nichole Hiltz (Ambrosia), James Duval (Blank), Ken Davitian (Foreign Doctor), Kevin Gage (Papa Canady), Merle Kennedy (Mama Canady), Rachel David (Petey David), Nora Zehetner (Hoop), Will Estes (Chris, Adam’s roommate)
Durata: 93 minute
An: 2002
Gen: Drama/Horror

Filmul – În mintea lui May
Cand May era copil, era o fetita singuratica cu un defect la un ochi, fara prieteni, doar cu o papusa urata daruita de mama ei cu ocazia zilei de nastere.
Cand a crescut, a ramas o femeie singuratica care lucra intr-un spital veterinar, asista la operatii un medic si ingrijea animalele bolnave.
Colega sa lesbiana, Polly, era o atractie pentru ea. Cand il cunoaste pe Adam, se indragosteste de mainile lui si de el. Dezamagita de Polly si Adam, si cand papusa sa se sparge, decida sa-si faca un partener din bucati, folosindu-se de cunoscutii sai.

În mintea lui May – May (2002) subtitrat

Server 1
Server 2