Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 30th, 2019

Film – În pielea lupului – Bajo la piel de lobo – The Skin of the Wolf (2017) Mario Casas, Irene Escolar

Share This
Tags

poster Bajo la piel de lobo - The Skin of the Wolf (2017)Bajo la piel de lobo, dramă, film spaniol, regia Samu Fuentes.
În rolurile principale: Mario Casas, Irene Escolar, Ruth Díaz.
Suntem în secolul al XIX-lea. Martinón trăiește în munti fiind ultima persoană dintr-un oraș-fantomă El își duce zilele îngrijind casa și vânează animale precum cerbi și lupi. Singur și fără nici un contact cu civilizația de-a lungul anului, cu excepția cazului în care coboară în cel mai apropiat oraș pentru a face comerț cu piei de animale vânate, într-una din aceste vizite prietenul său Severino îi sfătuiește să aibă o soție și să-și creeze o familie..

Caseta film Bajo la piel de lobo
Titlul original: Bajo la piel de lobo
Titlul alternativ: The Skin of the Wolf / Dans la peau du loup / В волчьей шкуре
Regia: Samu Fuentes
Scenariul: Samu Fuentes
Distributia: Mario Casas (Martinón), Irene Escolar (Adela), Ruth Díaz (Pascuala), Kandido Uranga (Severino), Josean Bengoetxea (Marcial), Armando Aguirre (Ubaldo – voice), Ainhoa Sánchez (Nora), Patricia Cid (Marina), Francisco Domínguez (Don Bernardo), Alfonso Giménez (Ayudante Alcalde), Laura Cuellar (Fátima), Gustavo Sánchez (Herrero)
Durata: 110 minute
An: 2017
Gen: Drama

Filmul – În pielea lupului
..Așa că Martinón face o înțelegere cu Ubaldo cumpărând-o pe una dintre fiicele sale, Pascuala, pe care o ia să trăiască împreună cu el în munți. În timp ce Pascuala încearcă să se adapteze la un mediu ostil, Martinón stă toată ziua în pădure. Sănătatea Pascualei se înrăutățește și în cele din urmă moare, iar Martinón își dă seama că acel copil pe care-l aștepta era al unui alt bărbat. Furios Martinón se întoarce în oraș cerând lui Ubaldo să-i returneze banii și pielea vândută.

În pielea lupului – Bajo la piel de lobo – The Skin of the Wolf (2017) subtitrat

Server 1
Server 2