Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 6th, 2018

Film – În secret – In Secret (2013) Elizabeth Olsen, Tom Felton

În secret

poster In Secret (2013)Thérèse, o tânără și frumoasă orfană de mamă, este obligată de mătușa ei să se căsătorească cu egoistul și bolnăviciosul verișor primar Camille. Simțindu-se prinsă în capcana unei căsnicii lipsite de pasiune și îndrăgostindu-se de carismaticul Laurent LeClaire, Thérèse pune la cale uciderea propriului soț pentru a-și putea trăi povestea de iubire cu Laurent..

Caseta film In Secret
Titlul original: In Secret
Regia: Charlie Stratton
Scenariul: Charlie Stratton
Distributia: Elizabeth Olsen (Thérèse Raquin), Lily Laight (young Thérèse), Tom Felton (Camille Raquin), Dimitrije Bogdanov (young Camille), Oscar Isaac (Laurent LeClaire), Jessica Lange (Madame Raquin), Matt Lucas (Olivier), Shirley Henderson (Suzanne), Mackenzie Crook (Grivet), John Kavanagh (Inspector Michaud)..
Durata: 106 minute
An: 2013
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – În secret
..Complotul funcționează, iar Camille eliminat, dar fantoma lui continuă să-i hărțuiască pe cei doi criminali până la punctul în care Laurent nu mai poate picta niciun tablou în care o figură omenească să nu împrumute trăsăturile victimei. Thérèse nu mai poate face dragoste cu fostul amant, cu care între timp și-a oficializat relația, fără să simtă prezența lui Camille în dormitorul matrimonial.

În secret – In Secret (2013) subtitrat