Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 13th, 2020

Film – În tandem – It Takes Two (1995) Kirstie Alley, Steve Guttenberg

poster It Takes Two (1995)It Takes Two, comedie, film american, regia Andy Tennant.
În rolurile principale: Kirstie Alley, Steve Guttenberg, Mary-Kate and Ashley Olsen.
Amanda si Alyssa sunt doua fete identice care au avut parte de o viata cu totul diferita. Neastamparata Amanda a schimbat nenumarate familii adoptive, in timp ce tacuta Alyssa a crescut intr-o lume a privilegiului si a luxului. Amandoua vad acum nori negri adunandu-se la orizont, pentru ca fiecare e pe cale sa primeasca un nou parinte..

Caseta film It Takes Two
Titlul original: It Takes Two
Regia: Andy Tennant
Scenariul: Deborah Dean Davis
Distributia: Kirstie Alley (Diane Barrows), Steve Guttenberg (Roger Callaway), Mary-Kate Olsen (Amanda Lemmon / Alyssa Callaway), Ashley Olsen (Alyssa Callaway / Amanda Lemmon), Philip Bosco (Vincenzo), Jane Sibbett (Clarice Kensington), Michelle Grisom (Carmen), Desmond Robertson (Frankie)..
Durata: 101 minute
An: 1995
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – În tandem
..Amanda urmeaza sa fie adoptata de o familie care nu urmareste decat sa castige de pe urma copiilor adoptati, dar tragedia e ca o va pierde pe Diana (Kirstie Alley), asistenta sociala care a fost singura prezenta constanta si afectuoasa din viata ei. Alyssa se teme ca-l va pierde pe tatal ei, Roger, o data ce acesta se va insura cu logodnica lui, o femeie pentru care casatoria e numai o afacere rentabila.

În tandem – It Takes Two (1995)

Server 1