Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 19th, 2018

Film – În timp – In Time (2011) Justin Timberlake, Amanda Seyfried

În timp

poster In Time (2011)In Time, acțiune-thriller SF, film american, regia Andrew Niccol.
În rolurile principale: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Olivia Wilde.
Într-un viitor unde timpul înseamnă la propriu bani și îmbătrânirea se oprește la 25 de ani, singurul mod de a rămâne în viață e să câștigi, să furi sau să moștenești mai mult timp.
Will Salas trăiește minut cu minut, munceste cinstit pentru a-si castiga timpul, insa preturile cresc nemilos, iar plata pare a fi din ce in ce mai neinsemnata. Intr-o seara, salveaza un necunoscut din mana hotilor de timp, strain al carui ceas valora aproape 100 de ani, o adevarata avere, dar si un real pericol. Afla ca acesta este batran de 200 de ani si ca viata pentru el nu-i mai poate rezerva nicio bucurie si nicio tristete pe care sa nu o fi trait deja..

Caseta film In Time
Titlul original: In Time
Regia: Andrew Niccol
Scenariul: In Time (2011)
Distributia: Justin Timberlake (Will Salas), Amanda Seyfried (Sylvia Weis), Cillian Murphy (Timekeeper Raymond Leon), Alex Pettyfer (Fortis), Vincent Kartheiser (Philippe Weis), Olivia Wilde (Rachel Salas), Matt Bomer (Henry Hamilton), Johnny Galecki (Borel), Collins Pennie (Timekeeper Jaeger), Ethan Peck (Constantin), Yaya DaCosta (Greta, Borel’s wife), Rachel Roberts (Carrera), August Emerson (Levi)..
Durata: 109 minute
An: 2011
Gen: Actiune/Thriller/SF

Filmul – În timp
..In zorii zilei, strainul ii lasa mostenire lui Will intregul sau timp, inainte de a se sinucide. Intristat la vestea mortii necunoscutului, insa coplesit de binevoitorul dar ce îi dă acces la lumea înstăriților, Will decide sa ii faca o surpriza mamei sale. Acesta insa nu mai are suficient timp pe ceasul ei si neajungand la timp la fiul sau pentru a-i dona, femeia moare in bratele lui. In sufletul lui Will se naste atunci dorinta de razbunare impotriva celor bogati si o sete de razvratire impotriva conditiei sale si a ierarhiei nemiloase hotarate in functie de pretiosul timp.

În timp – In Time (2011) subtitrat