Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 1st, 2019

Film – În viață mai și câștigi – Win Win (2011) Paul Giamatti

poster Win Win (2011)Win Win, comedie-dramă, film american, regia Tom McCarthy.
În rolurile principale: Paul Giamatti, Amy Ryan, Jeffrey Tambor.
Mike Flaherty nu are noroc nici în profesia de avocat, nici în cea de antrenor de lupte la un liceu din New Jersey, cele două slujbe ocupându-i tot timpul, dar neajutându-l să își întrețină familia formată din soție și două fiice. După ce devine reprezentantul legal al unui bătrân pe nume Leo Poplar, pe care instanța l-a declarat iresponsabil, avocatul se trezește în prag cu nepotul clientului său, care a fugit de acasă deoarece mama lui a fost internată într-un centru de reabilitare pentru a-și trata dependența de droguri..

Caseta film Win Win
Titlul original: Win Win
Regia: Tom McCarthy
Scenariul: Tom McCarthy
Distributia: Paul Giamatti (Mike Flaherty), Alex Shaffer (Kyle Timmons), Amy Ryan (Jackie Flaherty), Bobby Cannavale (Terry Delfino), Jeffrey Tambor (Stephen Vigman), Burt Young (Leo Poplar), Melanie Lynskey (Cindy), Margo Martindale (Eleanor Cohen), David W. Thompson (Stemler), Mike Diliello (Jimmy Reed), Nina Arianda (Shelly), Marcia Haufrecht (Gina Flaherty)..
Durata: 106 minute
An: 2011
Gen: Comedie/Drama/Sport

Filmul – În viață mai și câștigi
..Kyle Timmons este un adolescent cu probleme și cu un trecut dubios, motiv pentru care Jackie, soția lui Mike, nu este încântată inițial să îl vadă în preajma fetelor ei, însă băiatul începe treptat să câștige încrederea tuturor membrilor familiei Flaherty și să se integreze în echipa de lupte pe care o antrenează fără prea mult succes avocatul. Kyle are un talent înnăscut de sportiv și este de mare ajutor echipei de lupte, însă situația se complică atunci când mama băiatului, falită și abia ieșită de la dezintoxicare vrea să îl ia cu ea în Ohio și să îl smulgă din sânul familiei Flaherty.

În viață mai și câștigi – Win Win (2011)

Server 1
Server 2 Server 3