Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 17th, 2022

Film – În viteză – Tempo (2003)

În viteză

poster Tempo (2003)Tempo, thriller romantic, film Canada / Franța / Marea Britanie / Luxembourg, regia Eric Styles.
În rolurile principale: Melanie Griffith, Rachael Leigh Cook, Hugh Dancy, Malcolm McDowell.

Jenny, o tânără americancă, se mută la Paris și se implică cu Jack, care se pare că este bărbatul visurilor ei. Cu toate acestea, are multe de ascuns și Jenny se încurcă repede cu stilul său de viață periculos..

Caseta film Tempo (2003)
Titlul original: Tempo
Regia: Eric Styles
Scenariul: Brad Fraser, Jeremy Lipp, Jennifer Salt
Distributia: Melanie Griffith (Sarah James), Rachael Leigh Cook (Jenny Travile), Hugh Dancy (Jack Ganzer), Malcolm McDowell (Walter Shrenger), Art Malik (George Maldonado), David La Haye (Bayliss), Delphine Rich (Lisette Arcan), Catherine Buquen (Kumiko Shrenger), Rita Davies (Juliana)..
Durata: 83 minute
An: 2003
Gen: Crima/Romantic/Thriller

Filmul – In viteza
În Franța, Sarah este un curier de piese de artă și antichități ilegale, care locuiește într-un apartament împrumutat cu Jack, un bărbat mai tânăr decât ea. În timp ce Sarah călătorește la München pentru a-i aduce o monedă rară criminalului Walter Shrenger, Jack o întâlnește pe Jenny Travile, o americancă proastă și iresponsabilă, care lucrează la bijuterii de lux și au o aventură. Jenny se îndrăgostește de el și îi dezvăluie lui Jack codul și secretele magazinului.
Între timp, Sarah este prădată în tren în călătoria ei înapoi la Paris și trebuie să strângă 80.000 dolari USD în două zile pentru a plăti pierderea. Ea îl convinge pe Jack să jefuiască bijuteriile cu ea pentru a strânge banii. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă așa cum a fost planificat.

Click aici pentru toate filmele Thriller

Tempo (2003)