Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 31st, 2021

Film – Înainte să te cunosc – Me Before You (2016)

poster Me Before You (2016)Me Before You, dramă romantică, film Marea Britanie / SUA, regia Thea Sharrock.
În rolurile principale: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Charles Dance.

..Will Traynor, un bancher de succes și sportiv activ, rămâne paralizat de la gât în jos, după ce a fost lovit de o motocicletă. Își petrece zilele într-un scaun cu rotile, îngrijit de părinți și de antrenorul său personal, Nathan..

Caseta film Me Before You
Titlul original: Me Before You
Regia: Thea Sharrock
Scenariul: Jojo Moyes
Distributia: Emilia Clarke (Louisa “Lou” Clark), Sam Claflin (William “Will” Traynor), Janet McTeer (Camilla Traynor), Charles Dance (Steven Traynor), Brendan Coyle (Bernard Clark), Steve Peacocke (Nathan), Matthew Lewis (Patrick), Jenna Coleman (Katrina “Treena” Clark), Samantha Spiro (Josie Clark), Alan Breck (Grandad), Vanessa Kirby (Alicia Dawares), Joanna Lumley (Mary Rawlinson), Ben Lloyd-Hughes (Rupert Collins), Chris Wilson (Major Timothy Dawares)
Durata: 110 minute
An: 2016
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Inainte să te cunosc
..Louisa “Lou” Clark este angajată ca îngrijitor al lui Will; Mama lui Will crede că personalitatea ei plină de culoare îl va ajuta să-i ridice moralul. Cu toate acestea, Will este inițial rece față de Lou, cinic și deprimat, deoarece nu mai poate trăi viața pe care a avut-o. Will este vizitat de fosta lui iubită Alicia, care dezvăluie că se va căsători cu fostul prieten cel mai bun al lui Will, Rupert.
Lou nu renunță la Will și, în cele din urmă, cei doi se apropie odată cu trecerea timpului. Ea află că el este cult și plin de viață, călătorind mult înainte de accident, spre deosebire de viața ei care a fost până acum simplă. Lou își petrece cea mai mare parte a timpului cu familia sau cu iubitul ei Patrick.
Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Me Before You (2016)