Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 11th, 2019

Film – Indestructibilul – Unbreakable (2000) Bruce Willis, Samuel L. Jackson

poster Unbreakable (2000)Unbreakable, thriller, film american, regia M. Night Shyamalan.
În rolurile principale: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright.
“Impactul a avut loc la ora 3:15 dupa-amiaza. Primul vagon de pasageri ocupat a fost despicat in doua si partile au fost trimise in directii diferite. Cel de-al doilea vagon a fost tarat 400 de picioare. Bucatile s-au imprastiat pe o distanta de un kilometru si jumatate. Sase membri ai echipajului se aflau pe platforma. O suta optsprezece pasageri si sapte membri ai echipajului se aflau in trenul de pasageri. S-a anuntat existenta unui singur supravietuitor”..

Caseta film Unbreakable
Titlul original: Unbreakable
Regia: M. Night Shyamalan
Scenariul: M. Night Shyamalan
Distributia: Bruce Willis (David Dunn), Davis Duffield plays (20-year-old David), Samuel L. Jackson (Elijah Price / Mr. Glass), Johnny Hiram Jamison plays (13-year-old Elijah), Robin Wright Penn (Audrey Dunn), Laura Regan plays (20-year-old Audrey), Spencer Treat Clark (Joseph Dunn), Charlayne Woodard (Mrs. Price, Elijah’s mother), Eamonn Walker (Dr. Mathison), Leslie Stefanson (Kelly), Michaelia Carroll (Babysitter)..
Durata: 106 minute
An: 2000
Gen: Drama/Mister/SF/Thriller

Filmul – Indestructibilul
..David Dunne (Bruce Willis) ia un tren de la New York spre Philadelphia după un interviu pentru o slujbă care nu a mers prea bine. Vagonul în care se afla sare de pe șine și se lovește de un tren venind din direcția opusă. David este singurul supraviețuitor dintre cei 131 de pasageri aflați în tren. În mod surprinzător, nu numai că este viu, dar nu are nicio rană vizibilă. În timp ce David se întreabă ce s-a întâmplat și de ce doar el a supraviețuit, întâlnește un străin misterios, Elijah Prince (Samuel L. Jackson), care îi explică lui David că există un număr limitat de oameni care sunt „invincibili” – au un curaj remarcabil, o predispoziție spre un comportament periculos și se simt invincibili, dar care au premoniții ciudate despre evenimente teribile.

Indestructibilul – Unbreakable (2000) subtitrat

Server 1
Server 2