Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 18th, 2019

Film – Îndrăgostiți – Stuck in Love (2012)

poster Stuck in Love (2012)Stuck in Love, comedie-dramă, romantic, film american, regia Josh Boone.
În rolurile principale: Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Kristen Bell, Lily Collins, Logan Lerman.
Romancierul de succes William Borgens este obsedat de fosta soție, Erica, deși întreține raporturi sexuale cu buna lui prietenă Tricia, care se străduiește din toate puterile să-l ajute să o uite pe fosta parteneră și să-și ia viața de la capăt. Samantha, fiica cea mare a familiei Borgens, este studentă la Facultatea de Litere și este curtată asiduu de colegul ei Lou, în vreme ce Rusty, fratele adolescent al Samanthei, experimentează fiorii primei iubiri cu o colegă de clasă pe nume Kate..

Caseta film Stuck in Love
Titlul original: Stuck in Love
Regia: Josh Boone
Scenariul: Josh Boone
Distributia: Greg Kinnear (Bill Borgens), Jennifer Connelly (Erica), Lily Collins (Samantha Borgens), Logan Lerman (Louis), Nat Wolff (Rusty Borgens), Kristen Bell (Tricia Walcott), Liana Liberato (Kate), Stephen King (himself – voice only), Spencer Breslin (Jason), Patrick Schwarzenegger (Glen), Rusty Joiner (Martin)..
Durata: 96 minute
An: 2012
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Îndrăgostiți
..Pe parcursul unui an tumultuos, componenții disfuncționalei familii Borgens depun eforturi pentru a se redescoperi unii pe alții și pentru a-și pune ordine în viețile sentimentale, iar vechile și noile aventuri romantice în care sunt absorbiți sunt tratate cu o doză zdravănă de umor.

Îndrăgostiți – Stuck in Love (2012)

Server 1
Server 2 Server 3

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.