Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jan 25th, 2018

Film – Infernul din Pacific – Mercy Mission The Rescue of Flight 771 (1993) [HD]

Share This
Tags

Infernul din Pacific

poster Mercy Mission The Rescue of Flight 771 (1993)Mercy Mission: the Rescue of Flight 771 aka Flight From Hell, dramă, film american apărut în anul 1993, regia Roger Young.
În rolurile principale: Robert Loggia, Scott Bakula, Rebecca Rigg.
Filmul Mercy Mission The Rescue of Flight 771 (1993) se bazează pe povestea adevărată a salvării lui Jay Prochnow, pilotul unui avion Cessna 188; fapte întâmplate în decembrie 1978.

Caseta film Mercy Mission The Rescue of Flight 771
Titlul original: Mercy Mission: the Rescue of Flight 771
Titlul alternativ: Flight From Hell, Sauvetage en plein vol, Volo 771 – Missione Norfolk
Regia: Roger Young
Scenariul: George Rubino, Robert Benedetti
Distributia: Robert Loggia (Gordon Vette), Scott Bakula (Jay Parkins), Rebecca Rigg (Ellen), Alan Fletcher (Frank), Mike Bishop (Russ Mann), Kit Taylor (Warren Banks), Gordon Vette (Jay Prochnow)
Durata: 89 minute
An: 1993
Gen: Drama

Filmul – Infernul din Pacific
Doi piloti de cursa lunga, Jay si Frank, trebuie sa transporte fiecare cate o incarcatura foarte valoroasa cu doua avioane de marfa pe ruta San Francisco – Sydney. Avionul lui Frank va exploda in apropierea insulei Pago Pago, iar Jay, decolat la scurt timp de partenerul sau, la bordul unui Boeing 771, trebuie sa se descurce singur pe o vreme infioratoare. Necazurile nu se opresc insa aici, o defectiune la sistemul de ghidare il abate pe Jay de la ruta sa. Esuat in mijlocul Pacificului si neputand sa mai comunice in nici un fel cu turnul de control, Jay este constient ca daca nu se produce o minune in urmatoarele ore, va pieri. Din fericire un avion cu 88 de pasageri la bord reuseste sa intre, absolut intamplator, in contact cu el. Pilotul acestui avion, un veteran in meserie, este dispus sa riste orice pentru a-l salva pe Jay.

Infernul din Pacific – Mercy Mission The Rescue of Flight 771 (1993) subtitrat