Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jun 29th, 2019

Film – Infidelitatea în suburbie – Infidelity In Suburbia (2017)

Share This
Tags

poster Infidelity In Suburbia (2017)Infidelity In Suburbia, thriller, regia David Winning.
În rolurile principale: Sarah Butler, Marcus Rosner, Peter Benson.
Căsătoriți de aproape zece ani, Laura și Greg Halpern se iubesc încă, dar nu par să se sincronizeze pe mai multe niveluri, de la copilul lor, Jamie, in varsta de sapte ani, la prioritățile pe cheltuieli discreționare: Laura care dorește o bucătărie nouă, în timp ce Greg se concentrează asupra a ceea ce Laura consideră o groapa in care se arunca banii, barca lor, iar Laura crede că Greg își petrece prea mult timp la locul de muncă, neglijand viața lor sexuală.
Greg îi ofera Laurei rezolvarea problemei cu bucătăria când se întâlnesc cu Elliot Graverston, un contractor și marinar care se oferă să facă proiectul la o suma redusă..

Caseta film Infidelity In Suburbia
Titlul original: Infidelity In Suburbia
Regia: David Winning
Scenariul: Christie Will Wolf
Distributia: Sarah Butler (Laura Halpern), Peter Benson (Greg Halpern), Miranda Frigon (Mira), Peter Benson (Greg Halpern), Marcus Rosner (Elliott Graverston), Jay Hindle (Bill), Lucie Guest (Hannah), Cassandra Cavalli (Winnie Hamel), Barbara Wallace (Norma Delieze), Erika McKitrick (Teen Female), Arlo Hajdu (Jamie Halpern), Jason William Lee (Steve), Robin T. Rose (Harold), Liam Hughes (Young Elliot)
Durata: 120 minute
An: 2017
Gen: Thriller

Filmul – Infidelitatea în suburbie / O afacere fatală
..Mira, prietena căsătorită a lui Laura, i se destainuie despre faptul că ar fi avut o aventura cu Elliot, doar pentru ca îl găsea atrăgător.
Laura ii spune să ea a ramas fidela lui Greg, de la nunta lorr.
Când Laura descoperă dovezi circumstanțiale că Greg are o aventură, ea crezând ca aceasta este asistenta sa de la muncă, Hanna, Laura se întoarce spre Elliot pentru sprijin emoțional, iar aceasta, la rândul ei se oferă sexual.

Infidelity In Suburbia (2017) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3