Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 10th, 2023

Film – Informatorii – The Informers (2009)

Informatorii

poster The Informers (2009)The Informers, crimă thriller, film american, regia Gregor Jordan.
In rolurile principale: Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Winona Ryder, Mickey Rourke, Jon Foster, Amber Heard.

Filmul, care se desfășoară în mijlocul decadenței de la începutul anilor 1980, înfățișează o varietate de personaje înstrăinate social, în principal înstărite, care își amorțeau sentimentul de goliciune cu sex ocazional, alcool și droguri..

Caseta film The Informers (2009)
Titlul original: The Informers (2009)
Regia: Gregor Jordan
Scenariul: Bret Easton Ellis, Nicholas Jarecki
Distributia: Billy Bob Thornton (William Sloan), Kim Basinger (Laura Sloan), Mickey Rourke (Peter), Winona Ryder (Cheryl Moore), Jon Foster (Graham Sloan), Amber Heard (Christie), Rhys Ifans (Roger), Chris Isaak (Les Price), Austin Nichols (Martin), Lou Taylor Pucci (Tim Price), Mel Raido (Bryan Metro), Brad Renfro (Jack), Theo Rossi (Spaz), Cameron Goodman (Susan Sloan), Aaron Himelstein (Raymond), Jessica Stroup (Rachel), Peter Scanavino (Leon), Angela Sarafyan (Mary), Simone Kessell (Nina Metro), Katy Mixon (Patty), Daniel Rosenberg (Rocko), Diego Klattenhoff (Dirk)
Durata: 98 minute
An: 2009
Gen: Crima/Drama/Thriller

poster 2 The Informers (2009)Filmul – Informatorii
O săptămână în L.A. în 1983, cu directori de film, vedete rock, un vampir și alte personaje provocate moral în aventuri pline de sex, droguri și violență.

În 1983, la o petrecere elegantă din Los Angeles la un conac, Bruce se îndepărtează de petrecere și este ucis de o mașină care trece cu viteză. După înmormântare, prietenii săi Graham, Martin și Tim stau la băutură cu Raymond pe terasa unui hotel elegant. Numai Raymond este cu adevărat devastat și plânge amar. Prietenii resping lacrimile lui Raymond. Când Raymond pleacă, Graham îl urmează.
Graham Sloan este fiul unui cuplu bogat și înstrăinat și conduce un Porsche, stă în camere de hotel pline de farmec și este traficant de droguri. Tatăl său William este un producător de film cu o soție plină de pastile. William are o aventură cu o prezentatoare de televiziune locală, Cheryl Moore. Între timp, soția lui face sex cu prietenul fiului ei, Martin..

The Informers (2009)