Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jan 31st, 2020

Film – Informatorul – The Informer (2019)

poster The Informer (2019)The Informer, crimă thriller, film Marea Britanie, regia Andrea Di Stefano.
În rolurile principale: Ana de Armas, Rosamund Pike, Joel Kinnaman.
Lumea soldatului lasat la vatra Pete Koslow (Joel Kinnaman) este răsturnată când este închis după o luptă pentru a-și proteja soția (Ana de Armas). I se ofera o șansă de eliberare conditionata, devenind informator pentru FBI și folosindu-și abilitățile ascunse într-o operațiune pentru a-l invinge pe General, cel mai puternic șef al crimei din New York..

Caseta film The Informer
Titlul original: The Informer
Regia: Andrea Di Stefano
Scenariul: Matt Cook, Andrea Di Stefano, Rowan Joffe
Distributia: Joel Kinnaman (Pete Koslow), Rosamund Pike (Wilcox), Clive Owen (Montgomery), Common (Grens), Ana de Armas (Sofia Hoffman), Joanna Kaczynska (Beata Klimek), Edwin de la Renta (Smiley Phelps), Sam Spruell (Slewitt), Aylam Orian (Andrzej Dziedzic), Karma Meyer (Anna Koslow), Mateusz Kościukiewicz (Stake), Peter Parker Mensah (Officer Franklin)..
Durata: 113 minute
An: 2019
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Informatorul
..Prins într-o lume a alegerilor imposibile, Koslow trebuie să se întoarcă la închisoare, unde pune la cale un plan pentru a scăpa din ghearele a trei dintre cele mai puternice organizații din New York – Mafia, NYPD și FBI – pentru a se salva și el și familia sa.

Informatorul – The Informer (2019)

Server 1
Server 2