Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jun 28th, 2019

Film – Inimă de cerneală – Inkheart (2008)

poster Inkheart (2008)Inkheart, aventură fantezie, film Marea Britanie / SUA / Germania, regia Iain Softley.
În rolurile principale: Brendan Fraser, Andy Serkis, Eliza Bennett.
Mortimer “Mo” Folchart (Brendan Fraser) și fetița sa de 12 ani, Meggie (Eliza Hope Bennett), împărtășesc aceeași pasiune pentru lectură. Ei mai au în comun și darul extraordinar de a aduce la viață personaje din cărțile pe care le citesc cu voce tare. Dar acest dar reprezintă și un risc: când un personaj din carte este adus la viață, o persoană din lumea reală va dispărea între filele cărții..

Caseta film Inkheart
Titlul original: Inkheart
Regia: Iain Softley
Scenariul: David Lindsay-Abaire
Distributia: Brendan Fraser (Mo ‘Silvertongue’ Folchart / Mortimer ‘Mo’ Folchart), Eliza Bennett (Meggie Folchart), Paul Bettany (Dustfinger), Helen Mirren (Elinor Loredan), Andy Serkis (Capricorn), Jim Broadbent (Fenoglio), Rafi Gavron (Farid), Sienna Guillory (Teresa “Resa” Folchart), Lesley Sharp (Mortola), Jamie Foreman (Basta), Matt King (Cockerell), John Thomson (Darius)..
Durata: 106 minute
An: 2008
Gen: Aventura/Familie/Fantezie

Filmul – Inimă de cerneală
..Într-una din vizitele sale la anticariat, Mo aude niște voci pe care nu le-a mai auzit de ani de zile, iar atunci când descoperă cartea de unde provin acestea, el este cuprins de fiori de groază. Cartea este Inimă de cerneală, un volum plin de ilustrații ale unor castele medievale și creaturi stranii – pe care Mo îl caută de când Meggie avea trei ani, iar mama ei, Resa (Sienna Guillory), a dispărut între filele misterioase ale romanului.

Inimă de cerneală – Inkheart (2008) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3