Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 17th, 2017

Film – Inimi de împrumut – Borrowed Hearts (1997)

Inimi de împrumut

poster Borrowed Hearts (1997)Borrowed Hearts, romantic, coproductie americano-canadiana, film aparut in 1997, regia Ted Kotcheff.
In roluril principale: Roma Downey, Eric McCormack, Shawn Thompson.

Caseta film Borrowed Hearts
Titlul original: Borrowed Hearts
Regia: Ted Kotcheff
Scenariul: Pamela Wallace, Earl W. Wallace
Distributia: Roma Downey (Kathleen Russell), Eric McCormack (Sam Field), Sarah Rosen Fruitman (Zoey Russell), Héctor Elizondo (Javier Del Campo), Shawn Alex Thompson (Dave Hebert), Kevin Hicks (Jerry Russell), Barbara Gordon (Bridget)
Durata: 91 minute
An: 1997
Gen: Drama/Fantezie/Romantic

Filmul – Inimi de împrumut
Kathleen este o mama singura care are grija de fiica ei adolescenta, Zoe si care economiseste cu greu pentru a cumpara o casa. Sam este un om de afaceri care trebuie sa pretinda ca are o familie pentru a incheia o afacere foarte importanta cu un partener misterios, Javier Del Campo. Cum Sam este seful lui Kathleen, el reuseste sa o convinga sa il ajute, dar Del Campo nu este asa de naiv precum pare si cea care ajunge sa salveze situatia este chiar Zoe, care va obtine casa mult visata pentru ea si mama ei.

Inimi de împrumut – Borrowed Hearts (1997) subtitrat