Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 24th, 2021

Film – Inscenarea – Framed (1947) Glenn Ford

Share This

poster Framed (1947)Framed, crimă, film noir, film american, regia Richard Wallace.
În rolurile principale: Glenn Ford, Janis Carter, Barry Sullivan.

Caseta film Framed
Titlul original: Framed
Regia: Richard Wallace
Scenariul: Richard Wallace
Distributia: Glenn Ford (Mike Lambert), Janis Carter (Paula Craig), Barry Sullivan (Steve Price), Edgar Buchanan (Jeff Cunningham), Karen Morley (Beth), Jim Bannon (Jack Woodworth)
Durata: 82 minute
An: 1947
Gen: Crima/Drama

Filmul – Inscenarea
Mike Lambert, inginer miner, şomer fiind, acceptă o slujbă temporară de camionagiu. Conducând pe o autostradă în pantă îşi dă seama că maşina nu are frâne aşa că îndreaptă camionul spre un mic oraş din zonă. În cafenea este arestat pentru că a condus cu permisul expirat. O seducătoare veninoasă, Paula, cu câteva priviri aprinse îi convinge pe poliţoşti, plăteşte amenda şi îi găseşte lui Mike o cameră la hotel, dar motivele ei nu sunt ceea ce par a fi. A doua zi Mika pleacă în căutarea unui loc de mincă şi este pus în legătură cu Jeff, un prospector care a găsit un zăcământ bogat într-o veche mină de argint abandonată. Pentru un procent de 10 % Mike se angajează să lucreze dar face greşeala de a-i povesti Paulei. Împotriva voinţei sale este tot mai mult atras în planurile diabolice ale Paulei dar până la urmă reuşeşte s-o demaşte.

Framed (1947)

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.