Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Nov 7th, 2018

Film – Înstrăinați – The Divide (2011) Lauren German, Michael Biehn, Milo Ventimiglia

Share This
Tags

Înstrăinați

poster The Divide (2011)The Divide, horror SF, regia Xavier Gens.
În rolurile principale: Lauren German, Michael Biehn, Milo Ventimiglia.
Nouă străini, locatari ai unui bloc de apartamente de lux din New York, scapă unui atac nuclear ascunzându-se în buncărul clădirii, la subsol. Blocați de mai multe zile sub pământ, fără nici o speranță de a fi salvați și așteptându-i doar orori neinimaginabile de cealaltă parte a ușii buncărului, grupul începe să descindă în nebunie, fiecare întorcându-se împotriva celuilalt prin chinuri fizice și psiho-sexuale..

Caseta film The Divide
Titlul original: The Divide
Regia: Xavier Gens
Scenariul: Karl Mueller, Eron Sheean
Distributia: Lauren German (Eva), Michael Biehn (Mickey), Milo Ventimiglia (Josh), Courtney B. Vance (Devlin), Ashton Holmes (Adrien), Rosanna Arquette (Marilyn), Iván González (Sam), Michael Eklund (Bobby), Abbey Thickson (Wendi)
Durata: 122 minute
An: 2011
Gen: Horror/SF

Filmul – Înstrăinați
..Pe măsură ce proviziile se împuținează, tensiunile se aprind și devin din ce în ce mai dezechilibrați de lipsa lor de speranță, fiecare act împotriva celuilalt devine și mai depravat decât anteriorul. În timp ce toată lumea din buncăr își permite să se lase copleșită de disperare și să-și piardă umanitatea, un supraviețuitor se agață de o șansă foarte mică de a scăpa, chiar dacă nu există salvare în afară.

Înstrăinați – The Divide (2011) subtitrat