Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 8th, 2017

Film – Insula însângerată – Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal – Bedevilled (2010)

Insula însângerată

poster Bedevilled (2010)Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal, horror thriller, film sud-coreean apărut în anul 2010, regia Jang Cheol-soo.
În rolurile principale: Seo Young-hee, Ji Sung-won.

Caseta film Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal
Titlul original: 김복남 살인사건의 전말 / 金福南 殺人事件의 前末
Titlul alternativ: The Whole Story of the Kim Bok-nam Murder Case, Blood Island, Isla sangrienta
Regia: Jang Cheol-soo
Scenariul: Choi Kwang-young
Distributia: Seo Young-hee (Kim Bok-nam), Ji Sung-won (Hae-won), Park Jeong-hak (Man-jong), Baek Su-ryun (Dong-ho’s granny), Bae Sung-woo (Cheol-jong), Oh Yong (Deuk-su), Lee Ji-eun (Kim Yeon-hee), Kim Gyeong-ae (Pa-ju’s granny), Son Yeong-sun (Sun-yi’s granny), Lee Myeong-ja (Gae-tong’s granny), Yu Sun-cheol (Old man with Alzheimer’s), Jo Deok-jae (Police officer Seo), Chae Shi-hyeon (Mi-ran)
Durata: 115 minute
An: 2010
Gen: Crima/Drama/Horror/Thriller

Filmul – Insula însângerată
Hye-won este o angajată severă și aspră a unei bănci din Seul. Fără tragere de inimă, ezită acordarea unui credit unei femei în vârstă și, mai apoi, identificarea unor indivizi ce au ucis o femeie sub ochii ei. La sugestia directorului băncii, Hye-won își ia un concediu și se duce pe insula Moo-do, unde a copilărit. Insula, aproape pustie, este locuită de niște bătrâne senile, un bătrânel nebun inofensiv, de Bok-nam, prietena ei din copilărie, și de familia acesteia – un soț bizar, fratele acestuia, și fiica minoră a lui Bok-nam. Toți o primesc cu căldură, însă în scurt timp Hye-won se convinge că de fapt singura care se bucură cu adevărat de sosirea ei e Bok-nam. Dintr-o dată, indiferenta Hye-won se trezește în mijlocul unui coșmar și în fața unui adevăr pe care nimeni de pe insulă nu se teme să-l ascundă.

Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal – Bedevilled (2010) subtitrat