Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 8th, 2019

Film – Insula lui Pascali – Pascali’s Island (1988) Ben Kingsley, Charles Dance, Helen Mirren

Share This
Tags

poster Pascali's Island (1988)Pascali’s Island aka Die vergessene Insel, dramă, film britanic, regia James Dearden.
În rolurile principale: Ben Kingsley, Charles Dance, Helen Mirren.

1908: Pascali traia pe o insula greceasca si era spion pentru sultan. Trimitea rapoarte la Istambul pe care nimeni nu le citea si era indragostit de Lydia care era pictorita.
La un moment dat pe insula vine un arheolog, care probabil minte cu privire la adevarata sa identitate. Acesta are nevoie de un interpret si astfel il angajeaza pe Pascali..

Caseta film Pascali’s Island
Titlul original: Pascali’s Island
Titlul alternativ: L’île de Pascali / L’isola di Pascali / Остров Паскали / La isla de Pascali
Regia: James Dearden
Scenariul: James Dearden
Distributia: Ben Kingsley (Basil Pascali), Charles Dance (Anthony Bowles), Helen Mirren (Lydia Neuman), Kevork Malikyan (Mardosian), George Murcell (Herr Gesing), Nadim Sawalha (Pasha), Stefan Gryff (Izzet Effendi), Vernon Dobtcheff (Pariente), Sheila Allen (Mrs. Marchant), T. P. McKenna (Dr. Hogan), Danielle Allen (Mrs. Hogan), Nick Burnell (Chaudan), Giorgos Oikonomou (Greek Rebel), Alistair Campbell (Captain), Ali Abatsis (Boy in Bath), Brook Williams (Turkish Officer), Joshua Losey (Turkish Soldier), Nick Karagiannis (Boy in Church)
Durata: 104 minute
An: 1988
Gen: Drama

Filmul – Insula lui Pascali
..Se indragosteste de Lydia si el vrea sa o faca sa se indragosteasca de el. Fiecare dintre ei are insa un plan secret pe care nu-l dezvalui decat la sfarsit.

Insula lui Pascali – Pascali’s Island (1988) subtitrat