Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 3rd, 2015

Film – Insula – Ostrov – Остров (2006)

Share This
Tags

Insula

poster Ostrov - Остров (2006) Остров, film rusesc biografic aparut in 2006, regia Pavel Lungin.
In rolurile principale: Pyotr Mamonov, Viktor Sukhorukov, Dmitriy Dyuzhev.

Caseta film Ostrov
Titlul original: Остров
Titlul alternativ: The Island
Regia: Pavel Lungin
Scenariul: Dmitry Sobolev
Distributia: Pyotr Mamonov (parintele Anatoly), Viktor Sukhorukov (parintele Filaret), Dmitri Dyuzhev (parintele Iov), Yuriy Kuznetsov (Tikhon), Viktoriya Isakova (Nastya), Nina Usatova (vaduva), Jana Esipovich (tanara), Olga Demidova (mama cu copilul), Timofei Tribuntzev (tanarul Anatoly), Aleksei Zelensky (tanarul Tikhon), Grisha Stepunov (copilul), Sergei Burunov
Durata: 112 minute
An: 2006
Gen: Drama

Filmul – Insula
Anul 1942.
În timpul războiului, marinarul Anatoli şi căpitanul său, Tihon, sunt surprinşi în cursul nopţii de soldaţi nemţi în timp ce încarcă nişte cărbune. Pentru a-i cruţa viaţa, naziştii îi cer lui Anatoli să-l împuşte pe Tihon. Acesta se agaţă disperat de viaţă şi îşi împuşcă colegul care cade în apă. Vaporul pe care se află este aruncat în aer de nemţi, dar a doua zi Anatoli este găsit şi salvat de călugării de la mănăstirea din apropiere. După 34 de ani, îl găsim pe Anatoli la mănăstire unde se face util servind drept fochist. Este urmărit în continuare de trădarea şi crima săvârşită în tinereţe pentru care se căieşte rugându-se necontenit în singurătatea ostrovului său.
(al doilea razboi mondial, calugar ortodox, calugări orodocși ruși, manastire, darul profeției și al vindecării, fiica posedata de demon, rugi pentru iertare si mila, insula nelocuita)

Filmul Insula – Ostrov (2006) subtitrat


About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.