Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 13th, 2019

Film – Întâlnire cu bucluc – The Third Wheel (2002) Ben Affleck, Matt Damon

poster The Third Wheel (2002)The Third Wheel, comedie romantică, film american, regia Jordan Brady.
În rolurile principale: Ben Affleck, Matt Damon, Luke Wilson.
Timidul Stanley (Luke Wilson) este un om de afaceri de succes, dar are un punct foarte slab: nu are curajul necesar pentru a o invita in oras pe femeia de care este indragostit. Diana (Denise Richards) este cea mai noua angajata la firma unde lucreaza Stanley si a impresionat toti barbatii cu frumusetea ei..

Caseta film The Third Wheel
Titlul original: The Third Wheel
Regia: Jordan Brady
Scenariul: Jay Lacopo
Distributia: Luke Wilson (Stanley), Denise Richards (Diana Evans), Jay Lacopo (Phil), Ben Affleck (Michael), Tim DeKay (Speaker), David Koechner (Carl), Phill Lewis (Mitch), Nicole Sullivan (Sally – uncredited), Matt Damon (Kevin – uncredited), Lauren Graham (Woman at Party – uncredited), Jeff Garlin (Office Worker – uncredited), Melissa McCarthy (Marilyn)
Durata: 83 minute
An: 2002
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Intalnire cu bucluc
..Abia dupa un an, Stanley isi ia inima in dinti si o invita la o intalnire pe Diana, iar aceasta accepta. In acest moment, Stanley pune la punct impreuna cu colegul lui de camera, Michael (Ben Affleck) toate detaliile pentru o noapte perfecta.
Singurul lucru pe care cei doi nu l-au luat in calcul este Phil (Jay Lacopo), barbatul pe care Stanley si Diana il accidenteaza in noaptea pe care trebuiau sa o petreaca impreuna.

Întâlnire cu bucluc – The Third Wheel (2002) subtitrat

Server 1
Server 2