Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 27th, 2019

Film – Întâlnire cu Joe Black – Meet Joe Black (1998) Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani

poster Meet Joe Black (1998)Meet Joe Black, romantic, film american, regia Martin Brest.
În rolurile principale: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani.
Ciclul vieții umane este serios bulversat când Moartea se hotărăște să vină în vizită pe Pământ. Prințul întunericului nu se va obosi el însuși să întreprindă antrenanta, dar obositoarea călătorie, ci va trimite un sol, în persoana lui Joe Black, un chipeș Înger al Morții, interpretat de Brad Pitt.
Locul ales de Moarte este casa bogătanului proprietar al unui imperiu multi-media, William Parrish (Anthony Hopkins). Cu toate că este îndurerat de pierderea prematură a soției sale, Parrish și-a găsit alinarea lângă cele două fete superbe ale sale, Allison și Susan. Totodată, expansiunea financiară este o preocupare de bază care îi păstrează nealterată pofta de viață..

Caseta film Meet Joe Black
Titlul original: Meet Joe Black
Regia: Martin Brest
Scenariul: Bo Goldman, Kevin Wade, Ron Osborn, Jeff Reno
Distributia: Brad Pitt (Joe Black / Young Man in Coffee Shop), Anthony Hopkins (Bill Parrish), Claire Forlani (Dr. Susan Parrish), Jake Weber (Drew), Marcia Gay Harden (Allison Parrish), Jeffrey Tambor (Quince, Allison’s husband), Lois Kelly-Miller (Jamaican Woman), David S. Howard (Eddie Sloane), Marylouise Burke (Lillian), June Squibb (Helen), Stephen Adly Guirgis (Hospital Receptionist)
Durata: 180 minute
An: 1998
Gen: Drama/Fantezie/Romantic

Filmul – Întâlnire cu Joe Black
..Exact în ajunul celei de-a 65-a aniversări, când cele două fiice ale sale îi pregătesc o petrecere grandioasă, William este lovit de un atac de cord care aproape îi este fatal. În acest moment își face apariția Inevitabilul care se materializează în corpul unui bărbat atrăgător, Joe Black, pe care Susan îl cunoscuse la un restaurant înainte de a fi ucis într-un accident auto. Imediat, corpul său va fi ocupat de Moarte. Deși vine cu intenția clară de a-l lua cu el în Lumea Umbrelor, Moartea întrupată în Joe, se va abate de la misiunea sa când se va îndrăgosti de Susan.

Joe Black va constata că avatarurile dragostei sunt la fel de complicate și sfâșietoare și pentru Moarte, cum sunt și pentru muritorii de rând. Atât timp cât Joe Black își va fi pierdut capul, William Parrish va rămâne în viață.

Întâlnire cu Joe Black – Meet Joe Black (1998) subtitrat

Server 1
Server 2