Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 7th, 2017

Film – Interventie divină – Yadon Ilaheyya (2002)

Intervenție divină

poster Yadon Ilaheyya (2002)Yadon Ilaheyya (Arabă: يد إلهية‎‎), drama, film aparut in 2002, regia Elia Suleiman.
In rolurile principale: Elia Suleiman, Manal Khader, George Ibrahim.

Caseta film Yadon Ilaheyya
Titlul original: Yadon Ilaheyya
Titlul alternativ: Divine Intervention
Regia:  Elia Suleiman
Scenariul: Elia Suleiman
Distributia: Elia Suleiman (E.S.), Manal Khader (The Woman), Denis Sandler Sapoznikov (Israeli soldier on Palestinian-Israeli border), George Ibrahim (Santa Clause), Amer Daher (Auni)..
Durata: 92 minute
An: 2002
Gen: Drama/Romantic/Razboi

Filmul – Intervenție divină
Tensiunile politice dintre palestinieni si israelieni au atins punctul paroxistic la “granita” dintre Ramallah si Ierusalim, motiv pentru care asistam la scene pe cat de absurde, pe atat de dramatice.
Astfel, doi indragostiti care au ghinionul de a fi separati de acest punct de control militar pazit de catre soldatii insraelieni sunt fortati sa recurga la subterfugii curajoase pentru a se putea intalni si isi petrec majoritatea timpului intr-o parcare, observand modul deplorabil in care “granicerii” ii trateaza pe cei care vor sa traverseze linia de demarcatie. Barbatul se numeste E.S. si incepe un razboi psihologic cu regimul, inaltand in aer un balon cu imaginea lui Yasser Arafat, care trece dincolo de granita artificiala. (Cinemagia)

Yadon Ilaheyya (2002) subtitrat