Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 30th, 2019

Film – Întoarcerea – Volver (2006) Penelope Cruz

poster Volver (2006)Volver, dramă, film spaniol, regia Pedro Almodóvar; O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, 2 premii şi o nominalizare Cannes, 3 premii şi 2 nominalizări Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Penélope Cruz, Carmen Maura, Lola Dueñas.
Raimunda (Penélope Cruz) este o femeie tânără, mamă a unei adolescente de 14 ani și soție a unui muncitor șomer. Sora ei, Sole (Lola Dueñas) este o coafeză nefericită. Părinții celor două mor în timpul unui incendiu nimicitor, în urmă cu mai mulți ani, iar fetele se hotărăsc să facă o vizită orașului lor natal, pentru a-și mai vedea rudele și vechii prieteni din copilărie, dar și pentru a face curățenie pe momântul părinților..

Caseta film Volver
Titlul original: Volver
Regia: Pedro Almodóvar
Scenariul: Pedro Almodóvar
Distributia: Penélope Cruz (Raimunda), Carmen Maura (Irene), Yohana Cobo (Paula), Blanca Portillo (Agustina), Lola Dueñas (Soledad – “Sole”), Chus Lampreave (Aunt Paula), Antonio de la Torre (Paco), María Isabel Díaz (Regina), Carlos Blanco (Emilio), Neus Sanz (Inés), Leandro Rivera (Auxiliar Producción), Yolanda Ramos (Presentadora TV)
Durata: 121 minute
An: 2006
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Intoarcerea
Trei generații de femei încearcă să supraviețuiască focului, nebuniei, superstițiilor și morții, apelând la bunătate, minciuni și o vitalitate fără limite. Ele sunt Raimunda (Penelope Cruz), căsătorită cu un muncitor șomer și mama unei adolescente (Yohana Cobo), sora ei, Sole (Lola Duenas), care este coafeză, și mama lor (Carmen Maura), care a murit într-un incendiu, în brațele soțului ei. Ea îi apare mai întâi sorei ei (Chus Lampreave) și apoi lui Sole, deși în sat mai există persoane cu care are lucruri de împărțit. Printre ele se numără Raimunda și vecina Agustina (Blanca Portillo).

Întoarcerea – Volver (2006)

Server 1 Server 2