Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 22nd, 2017

Film – Intrigi de culise – Hairspray (2007)

Intrigi de culise

poster Hairspray (2007)Hairspray, comedie romantica, film aparut in 2007, regia Adam Shankman; 3 nominalizări Globul de Aur.
In rolurile principale: Nikki Blonsky, John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Amanda Bynes, James Marsden.

Caseta film Hairspray
Titlul original: Hairspray
Regia: Adam Shankman
Scenariul: Leslie Dixon
Distributia: Nikki Blonsky (Tracy Edna Turnblad), John Travolta (Edna Turnblad), Michelle Pfeiffer (Velma Von Tussle), Christopher Walken (Wilbur Turnblad), Amanda Bynes (Penny Lou Pingleton), Queen Latifah (Maybelle “Motormouth” Stubbs), James Marsden (Corny Collins), Brittany Snow (Amber Von Tussle), Zac Efron (Link Larkin)..
Durata: 116 minute
An: 2007
Gen: Comedie/Drama/Muzica/Romantic

Filmul – Intrigi de culise
Tracy Tumblad, o fată cu păr mare și cu o inimă și mai mare, are o singură pasiune – dansul. Visul ei este să apară în “The Corny Collins Show”, în cea mai hippie petrecere dance de la TV. Tracy (Nikki Blonsky) pare că se potrivește perfect pentru spectacol cu excepția unei probleme nu chiar minore – nu se potrivește deloc. Silueta sa mare a separat-o mereu de mulțime, lucru care îi este amintit adesea de către mama sa iubitoare și cel puțin plinuță, Edna (John Travolta). Acest lucru nu o oprește pe Tracy, deoarece fata știe un lucru și acela este că ea a fost născută ca să danseze. După cum îi spune tatăl ei, Wilbur (Christopher Walken): “Încearcă! Trebuie să te gândești la lucruri mari ca să fii mare…” (Cinemagia)

Intrigi de culise – Hairspray (2007) subtitrat