Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 15th, 2019

Film – Intrusul – Unlawful Entry (1992) Kurt Russell, Ray Liotta, Madeleine Stowe

poster Unlawful Entry (1992)Unlawful Entry, thriller psihologic, film american, regia Jonathan Kaplan.
În rolurile principale: Kurt Russell, Ray Liotta, Madeleine Stowe.
Ofițerul de poliție Pete Davis (Ray Liotta) se împrietenește cu doi tineri căsătoriți, Karen și Michael Carr (Madeleine Stowe și Kurt Russell), pe care i-a ajutat într-o perioadă de criză. În scurt timp, el se dovedește a fi un psihopat care își dorește cu disperare să pună stăpânire cu orice preț pe inima femeii..

Caseta film Unlawful Entry
Titlul original: Unlawful Entry
Regia: Jonathan Kaplan
Scenariul: Lewis Colick, Ken Friedman
Distributia: Kurt Russell (Michael Carr), Madeleine Stowe (Karen Carr), Ray Liotta (Officer Pete Davis), Roger E. Mosley (Officer Roy Cole), Ken Lerner (Roger Graham), Deborah Offner (Penny, Karen’s Friend), Carmen Argenziano (Jerome Lurie), Andy Romano (Capt. Russell Hayes), Johnny Ray McGhee (Ernie Pike), Dino Anello (Leon, the Dealer), Sonny Carl Davis (Neighbor Jack), Harry Northup (McMurtry, Desk Sergeant), Sherrie Rose (Girl in car)..
Durata: 112 minute
An: 1992
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Intrusul
Intr-o noapte, in casa sotilor Michael si Karen Carr intra un hot. Cheama politia si la fata locului ajunge ofiterul Pete Davis. Datorita interesului acordat cazului, politistul castiga respectul si aprecierea familiei Carr.
De fapt, Michael si Pete devin prieteni buni si ofiterul ii permite amicului sau sa patruleze intr-o noapte cu el si cu partenerul lui.
Ca o rasplata pentru increderea acordata, Pete ii ofera lui Mike sansa de a se razbuna pe cel care i-a intrat in casa, asigurandu-l ca totul va ramane secret.
În scurt timp, el se dovedește a fi un psihopat care își dorește cu disperare să pună stăpânire cu orice preț pe inima femeii. Realizand acest lucru, Carr incheie legaturile cu el.
Asta il va provoca insa pe Davis.

Intrusul – Unlawful Entry (1992) subtitrat

Server 1
Server 2