Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 11th, 2018

Film – Înviat din morți – Dead Again (1991) Kenneth Branagh, Andy Garcia

Înviat din morți

poster Dead Again (1991)Dead Again, thriller romantic, film american, regia Kenneth Branagh; O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Berlin.
În rolurile principale: Kenneth Branagh, Andy Garcia, Derek Jacobi, Hanna Schygulla.
Kenneth Branagh (Henry V), nominalizat la premiile Oscar si castigatoarea premiului Oscar Emma Thompson (Howards End*) interpreteaza un rol fantastic in aceasta productie cinematorgafica de exceptie in care misterele crimelor se combina cu romantismul. Mike Church este un detectiv particular din L.A. a carui specialitate este sa dea de urma persoanelor anuntate disparute. Church nu banuieste in ce se baga cand este angajat sa o ajute pe frumoasa protagonista (Thompson) care sufera de amnezie si care este torturata de cosmaruri sangeroase..

Caseta film Dead Again
Titlul original: Dead Again
Regia: Kenneth Branagh
Scenariul: Scott Frank
Distributia: Kenneth Branagh (Mike Church / Roman Strauss), Emma Thompson (Amanda Sharp / “Grace” / Margaret Strauss), Andy García (Gray Baker), Derek Jacobi (Franklyn Madson), Wayne Knight (“Piccolo” Pete Dugan), Robin Williams (Dr. Cozy Carlisle), Hanna Schygulla (Inga), Campbell Scott (Doug), Jo Anderson (Sister Madeleine), Richard Easton (Father Timothy), Gregor Hesse (Frankie)
Durata: 107 minute
An: 1991
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Înviat din morți
..Un anticar excentric (Derek Jacobi) care cunoaste secretele hipnozei il conduce pe Church la o descoperire uimitoare: sursa cosmarurilor se situeaza intr-o viata anterioara in care Margaret Stauss, o pianista celebra banuita ca si-ar fi omorat sotul in 1948. “Inviat din morti reinvie traditia clasica a filmelor de mister” (Tom Jacobs, Los Angeles Daily News). In film evolueaza si Andy Garcia.

Înviat din morți – Dead Again (1991) subtitrat