Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 13th, 2020

Film – Iubire la New York – Two Lovers (2008)

poster Two Lovers (2008)Two Lovers, dramă romantică, film american, regia James Gray.
În rolurile principale: Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw.
După o tentativă de suicid, un tănăr tulburat se mută în casa părinților, un apartament din Brooklyn; mai curând decât se aștepta, intră în viața lui două femei – o vecină frumoasă și volatilă, prinsă într-o poveste de dragoste vătămătoare, și minunata fiică a noului partener de afaceri al tatălui său..

Caseta film Two Lovers
Titlul original: Two Lovers
Regia: James Gray
Scenariul: James Gray, Richard Menello
Distributia: Joaquin Phoenix (Leonard Kraditor), Gwyneth Paltrow (Michelle Rausch), Vinessa Shaw (Sandra Cohen), Isabella Rossellini (Mrs. Ruth Kraditor), Moni Moshonov (Mr. Reuben Kraditor), Elias Koteas (Ronald Blatt), Bob Ari (Mr. Michael Cohen), Julie Budd (Mrs. Carol Cohen)..
Durata: 110 minute
An: 2008
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Iubire la New York
..Între timp, părinții încearcă să-l așeze la casa lui cu Sandra (VINESSA SHOW), o fată drăguță și iubitoare, care este fiica omului de afaceri pe cale de a cumpăra afacerea familiei, o curățătorie.
O posibilă poveste de dragoste cu Sandra este complicată de apariția lui Michelle, vecina misterioasă. Viața fetei intrase într-o spirală descendentă, are o relație destructivă cu un bărbat și îl atrage și pe Leonard în acest cerc vicios.

Iubire la New York – Two Lovers (2008)

Server 1