Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 4th, 2020

Film – Iubitul meu se însoară – My Best Friend’s Wedding (1997)

poster My Best Friend's Wedding (1997)My Best Friend’s Wedding, comedie romantică, film american, regia P.J. Hogan; O nominalizare Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur.
În rolurile principale: Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz.
Julia Roberts si Cameron Diaz isi scot armele din dotare si pornesc la lupta pentru cucerirea aceluiasi barbat. Problema consta in faptul ca Julianne (Julia Roberts) l-a avut pe acest barbat la indemina mai multi ani, dar niciodata nu a fost capabila sa faca primul pas sau sa-i ceara sa ia o decizie..

Caseta film My Best Friend’s Wedding
Titlul original: My Best Friend’s Wedding
Regia: P.J. Hogan
Scenariul: Ronald Bass
Distributia: Julia Roberts (Julianne Potter), Dermot Mulroney (Michael O’Neal), Cameron Diaz (Kimberly Wallace), Rupert Everett (George Downes), Philip Bosco (Walter Wallace), M. Emmet Walsh (Joe O’Neal), Rachel Griffiths (Samantha Newhouse), Carrie Preston (Amanda Newhouse)..
Durata: 104 minute
An: 1997
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Iubitul meu se însoară
..Michael (Dermont Mulroney) si Julianne au fost cindva impreuna, dar dupa ce s-au despartit au ramas prieteni buni. In anul in care amindoi implinesc 28 de ani, fiecare decide sa faca ceva cu viata sa amoroasa. Julianne se lamenteaza ca nu a gasit acel barbat, pe care il asteapta cu nerabdare inca din adolescenta, iar Michael trece la treaba si ii da prietenei sale o veste bomba : si-a gasit perechea si se insoara in trei saptamini. Din nefericire, aleasa lui Michael nu este Julianne, desi ea astepta doar un cuvint ca sa-si dea acceptul.

Iubitul meu se însoară – My Best Friend’s Wedding (1997)

Server 1
Server 2 Server 3