Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 15th, 2016

Film – Ivanhoe – Ivanhoe (1982)

Ivanhoe

poster Ivanhoe (1982) Ivanhoe, aventura romantic, film aparut in 1982, regia Douglas Camfield.
In rolurile principale: James Mason, Anthony Andrews, Sam Neill.
Filmul Ivanhoe (1982) este o adaptare dupa romanul Ivanhoe, scris de Sir Walter Scott, roman publicat in anul 1820.

Caseta film Ivanhoe
Titlul original: Ivanhoe
Regia: Douglas Camfield
Scenariul:  John Gay, Walter Scott
Distributia: Anthony Andrews (Wilfred of Ivanhoe), James Mason (Isaac of York), Sam Neill (Brian de Bois-Guilbert), Michael Hordern (Cedric the Saxon), Olivia Hussey (Rebecca), Lysette Anthony (Lady Rowena), Julian Glover (King Richard), Michael Gothard (Athelstane), Tony Haygarth (Friar Tuck), George Innes (Wamba), Philip Locke (Grand Master), Ronald Pickup (Prince John), John Rhys-Davies (Front de Bœuf), David Robb (Robin of Locksley), Stuart Wilson (Maurice de Bracy)..
Durata: 142 minute
An: 1982
Gen: Aventura/Drama/Romantic

Filmul – Ivanhoe
Ivanhoe, un nobil si bogat cavaler si un adevarat campion al justitiei, se intoarce in Anglia dupa ce a participat la o cruciada. Tradare, razbunare, rapiri si rascumparari, lacomie si lupte pentru putere sunt doar cateva dintre monedele de schimb care circula in Anglia acelor vremuri. Regatul este condus de printul John si fara sa vrea Ivanhoe se trezeste el insusi prins in valtoarea luptelor pentru putere. Periclitat de intrigile de la curte, cavalerul gaseste un sprijin in prietenia cu Robin Hood, dar se bucura, in acelasi timp, si de generozitatea frumoasei Rebecca. (Cinemagia)

Filmul Ivanhoe (1982) subtitrat