Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 4th, 2017

Film – Jack Spintecatorul – Jack The Ripper (1988)

Jack Spintecatorul

poster jack the ripper Jack The Ripper (Jack Spintecatorul), thriller aparut in anul 1988, regizat de David Wickes.
În rolurile principale: Michael Caine, Armand Assante, Ray McAnally.

In timpul celei de a doua jumatati a anului 1888, un notoriu criminal in serie, poreclit Jack The Ripper, a inceput sa terorizeze partea estica a Londrei, omorand prostituate in moduri teribil de violente.
Toate aceste crime s-au petrecut in cartierul sarac Whitechapel, Londra.
Inspectorul Frederick Abberline este numit sa cerceteze cazul, dar cu timpul descopera ca nu este vorba doar de o simpla ancheta a unei crime. Acest film este bazat pe fapte reale, iar cei care au facut filmul declara ca au avut acces la documente strict secrete si cred ca sfarsitul lor este deznodamantul corect al acestui mister.
——
Unele articole publicate sustin insa ca identitatea criminalului in serie, poreclit Jack The Ripper, nu a fost vreodata descoperita. Lista oficiala a victimelor sale: Mary Ann Nichols, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catherine Eddowes si Mary Jane Kelly.
Rapoartele autopsiilor victimelor sunt publice.
——
Caseta film Jack Spintecatorul
Titlul original: Jack The Ripper
Regia: David Wickes
Scenariul: David Wickes, Derek Marlow
Distributia: Michael Caine (Chief Insp. Frederick Abberline), Armand Assante (Richard Mansfield), Ray McAnally (Sir William Gull), Lewis Collins (Sgt. George Godley), Ken Bones (Robert James Lees), Susan George (Kate Eddowes), Jane Seymour (Emma Prentiss).
Durata: 182 minute
An: 1988
Gen: Crima/Drama/Mister/Romantic/Thriller

Jack Spintecatorul – Jack The Ripper (1988) subtitrat
Partea 1Partea 2