Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Feb 3rd, 2019

Film – Jaf in stil italian – The Italian Job (1969) Michael Caine, Noel Coward, Benny Hill

Jaf in stil italian

poster The Italian Job (1969)The Italian Job, comedie thriller, film britanic, regia Peter Collinson.
În rolurile principale: Michael Caine, Noël Coward, Benny Hill.
Charlie Croker este un hot talentat si stilat si un mare vanator de femei, care tocmai a fost eliberat dintr-o inchisoare britanica. Incercand sa evite sa fie capturat si condamnat pentru recidiva, el perfecteaza un plan ingenios de a fura lingouri de aur in valoare de patru milioane de dolari, sosite in Italia din China si transportate intr-un camion blindat, chiar de sub nasul mafiei si al politiei italiene. Ideea nu este originala, fiind incercata fara succes de catre fostul sef al lui Charlie Croker, care cazuse insa in mainile mafiei si fusese asasinat in Alpii italieni cu ceva timp in urma..

Caseta film The Italian Job
Titlul original: The Italian Job
Regia: Peter Collinson
Scenariul: Troy Kennedy Martin
Distributia: Michael Caine (Charlie Croker), Noël Coward (Mr. Bridger), Benny Hill (Professor Simon Peach), Raf Vallone (Altabani), Tony Beckley (Camp Freddie), Rossano Brazzi (Roger Beckermann), Maggie Blye (Lorna), Irene Handl (Miss Peach), John Le Mesurier (the Prison Governor), Fred Emney (Birkinshaw), John Clive (Garage manager), Graham Payn (Keats), Michael Standing (Arthur), Stanley Caine (Coco), Barry Cox (Chris)..
Durata: 99 minute
An: 1969
Gen: Actiune/Comedie/Crima/Thriller

Filmul – Jaf in stil italian
Intrucat afacerea implica un grad ridicat de risc si necesita implicarea unei echipe formate din specialisti in diverse domenii, precum conducatori auto agili si curajosi, jefuitori de banci sau hackeri pentru care computerele nu mai prezinta nici un secret, Charlie Croker apeleaza la sprijinul financiar al infractorului de clasa John Bridger, un excentric care traieste pe picior mare intr-o inchisoare din Londra si are relatii pe care nimeni altcineva nu le-ar avea. Dupa un atac reusit asupra masinii blindate in care se afla depozitata pretioasa incarcatura de aur, dupa crearea unui blocaj de trafic cu ajutorul unui program de calculator care controla toate semafoarele din oras si dupa o urmarire spectaculoasa pe strazile din Torino, echipa de hoti condusa de catre veteranul Croker se considera scapata cu fata curata din aceasta periculoasa afacere, dar imprevizibilul pandeste in continuare la fiecare colt.

Jaf in stil italian – The Italian Job (1969) subtitrat

Server 1