Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 20th, 2019

Film – Jaf… la turnul mare – Tower Heist (2011) Eddie Murphy, Ben Stiller

poster Tower Heist (2011)Tower Heist, comedie, film american, regia Brett Ratner.
În rolurile principale: Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck.
Ben Stiller și Eddie Murphy sunt protagoniștii acestei comedii despre niște simpli angajați la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii.

De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs (Stiller) e managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuințe din New York City. Maniac al supravegherii angajaților, și nu numai, nu-i scapă nimic din ce se petrece acolo. În cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al clădirii stă Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanțelor, acum arestat la domiciliu după ce a fost prins că a furat două miliarde din banii investitorilor..

Caseta film Tower Heist
Titlul original: Tower Heist
Regia: Brett Ratner
Scenariul: Ted Griffin, Jeff Nathanson
Distributia: Ben Stiller (Josh Kovaks), Eddie Murphy (Slide), Casey Affleck (Charlie), Alan Alda (Arthur Shaw), Matthew Broderick (Mr. Fitzhugh), Stephen McKinley Henderson (Lester), Judd Hirsch (Mr. Simon), Téa Leoni (Special Agent Claire Denham)..
Durata: 104 minute
An: 2011
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Jaf… la turnul mare
..Cei mai loviți de escrocheria lui sunt, evident, angajații complexului, care au lăsat pe mâna lui administrarea fondului lor de pensii. În doar câteva zile Arthur e posibil să dispară și să scape cu mâinile curate din ceea ce el consideră a fi “crima perfectă”. Așa că e grabă mare pentru angajați să-și pună în aplicare marele lor plan: vor să fure ceea ce ei sunt convinși că se ascunde în apartamentului lui Arthur, și anume… banii lor. Nefiind hoți de profesie, au nevoie de unul care se pricepe, totuși. Dar singurul pe care îl găsesc e doar un pungaș de doi bani – Slide (Murphy). Deși amatori într-ale jafului, angajații sunt, însă, foarte buni la ceva: cunosc ca pe propriul buzunar clădirea.

Jaf… la turnul mare – Tower Heist (2011) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3