Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Nov 11th, 2021

Film – Jandarmul se însoară – Le gendarme se marie (1968) Louis de Funes

poster Le gendarme se marie (1968)Le gendarme se marie, comedie, film Franța, regia Jean Girault.
În rolurile principale: Louis de Funès, Geneviève Grad, Michel Galabru, Jean Lefebvre.

Ideea pentru film:
După Le Gendarme de Saint-Tropez (1964) și Le Gendarme à New York (1965), două mari succese, regizorul Jean Girault, co-scenarist Jacques Vilfrid și partenerul lor Richard Balducci decid asupra unui al treilea film în care personajul lui Louis de Funès s-ar căsători. Încă din 1966, zvonurile au evocat ideea de a-l căsători pe Ludovic Cruchot cu o americană bogată aflată în vacanță în Saint-Tropez. Se închipuie apoi să-l facă să se căsătorească cu o văduvă a unui colonel de jandarmerie, ceea ce pune în Cruchot mari ambiţii, baze ale scenariului. Pentru a fi siguri că subiectul le face pe plac fanilor serialului, Girault și Vilfrid au lansat un sondaj de presă, cu rezultate favorabile pentru un film în care Cruchot se căsătorea.

Caseta film Le gendarme se marie
Titlul original: Le gendarme se marie
Regia: Jean Girault
Scenariul: Richard Balducci, Jacques Vilfrid, Jean Girault
Distributia: Louis de Funès (le maréchal des logis-chef Ludovic Cruchot), Michel Galabru (l’adjudant GerberNote 1), Jean Lefebvre (le gendarme Lucien Fougasse), Christian Marin (le gendarme Albert Merlot), Guy Grosso (le gendarme Gaston Tricard), Michel Modo (le gendarme Jules Berlicot), Geneviève Grad (Nicole Cruchot, la fille de Ludovic), Claude Gensac (Josépha Le François, plus tard Cruchot), Mario David (Frédo le boucher, le malfrat), Nicole Vervil (Mme Gerber, la femme de l’adjudant), Yves Vincent (le colonel examinateur lors du concours), France Rumilly (Sœur Clotilde), Yves Barsacq (l’automobiliste), Nicole Garcia (la jeune fille verbalisée), Maurizio Bonuglia (l’ami de Nicole), Bernard Lavalette (le professeur de danse), Dominique Davray (la professeur de danse), Jean-Pierre Bertrand (Eddie)..
Durata: 88 minute
An: 1968
Gen: Comedie

Filmul – Jandarmul se insoara
Filmul începe pe 1 iulie, data tradițională a plecării în vacanță în Franța.

Sergentul-șef Cruchot a primit o misiune majoră de a urmări șoferii și de a le emite procese verbale. Această operațiune se va dovedi plină de surprize și evenimente neprevăzute, în special cea care încheie operațiunea urmărind un șofer căruia nu-i pasă de regulile de circulație și conduce cu ardoare decapotabilul său Ford Mustang.
Această urmărire se va încheia în fața jandarmeriei Saint-Tropez. Văduva elegantă a colonelului de jandarmerie Lefrançois, Josépha, este șoferul îndrăzneț al frumoasei decapotabile. Ea vine să se facă cunoscută jandarmeriei de la locul șederii sale de vară și este întâmpinată foarte civilizat de către adjutantul Gerber, care trebuie să lipsească temporar.

Click aici pentru toate filmele de comedie la magazinweb.net

Le gendarme se marie (1968)