Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 4th, 2017

Film – Jason Bourne – Jason Bourne (2016)

Jason Bourne

poster Jason Bourne (2016)Jason Bourne, acțiune thriller, film american apărut în anul 2016, regia Paul Greengrass.
În rolurile principale: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel.

Caseta film Jason Bourne
Titlul original: Jason Bourne
Regia: Paul Greengrass
Scenariul: Paul Greengrass, Christopher Rouse
Distributia: Matt Damon (Jason Bourne), Tommy Lee Jones (Robert “Bob” Dewey), Alicia Vikander (Heather Lee), Vincent Cassel (the Asset), Julia Stiles (Nicolette “Nicky” Parsons), Riz Ahmed (Aaron Kalloor), Ato Essandoh (Craig Jeffers), Scott Shepherd (Edwin Russell), Bill Camp (Malcolm Smith)..
Durata: 123 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Jason Bourne
La zece ani după ce a dezvălui operațiunea Blackbriar și a dispărut, Jason Bourne și-a revenit în cele din urmă din amnezie, izolându-se din lume și trăindu-și viața, luând parte la lupte sălbatice cu pumnii goi.
În Reykjavík, Nicky Parsons, care colaborează cu un grup hackeri condus de Christian Dassault, pătrunde în serverul informatic al CIA, pentru a găsi programele de operațiuni “negre” (top secret).
Acest lucru îl avertizează pe Heather Lee, șeful diviziei de operațiuni de securitate a agenției și directorul CIA, Robert Dewey. În acest proces, Parsons găsește documente referitoare la recrutarea lui Bourne în Treadstone și la rolul tatălui său în program. Călătorește la Atena să-l găsească și să-l informeze.

Jason Bourne (2016) subtitrat