Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 5th, 2016

Film – Jean de Florette – Jean de Florette (1986)

Jean de Florette

poster Jean de Florette (1986) Jean de Florette, drama, film francez aparut in 1986, regia Claude Berri; O nominalizare Globul de Aur, 3 premii şi 3 nominalizări BAFTA.
In rolurile principale: Yves Montand, Gérard Depardieu, Daniel Auteuil.
Filmul Jean de Florette (1986) se bazeaza pe romanul scris de Marcel Pagnol. Jean de Florette (1986) a fost urmat de filmul Manon des Sources (1986).

Caseta film Jean de Florette
Titlul original: Jean de Florette
Titlul alternativ: A paradicsom…, El manantial de las colinas, Katkeruuden lähde
Regia: Claude Berri
Scenariul: Claude Berri, Gérard Brach
Distributia: Yves Montand (Cesar Soubeyran – ‘Le Papet’), Gérard Depardieu (Jean de Florette), Daniel Auteuil (Ugolin), Elisabeth Depardieu (Aimee Cadoret), Margarita Lozano (Baptistine), Ernestine Mazurowna (Manon Cadoret, copilul), Armand Meffre (Philoxéne), André Dupon..
Durata: 120 minute
An: 1986
Gen: Drama

Filmul – Jean de Florette
Doi fermieri din Provence fac tot posibilul sa distruga fericirea unui orasean intors la tara pentru a-si lucra pamantul. Oraseanul in cauza este Jean de Florette, agent al fiscului, care impreuna cu familia lui, spera sa inceapa o noua viata in mijlocul naturii, sa-si cultive pamantul si sa creasca iepuri. Dar vecinii lui au alte idei. Pentru ca nu reusesc sa-i cumpere terenul, ei astupa izvorul de pe mosia lui si asteapta ca seceta sa-i vina de hac.

Filmul Jean de Florette (1986) subtitrat


About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.