Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 30th, 2023

Film – Jefuirea soarelui – Plunder of the Sun (1953)

Jefuirea soarelui

poster Plunder of the Sun (1953)Plunder of the Sun, film noir, aventură, film american, regia John Farrow.
In rolurile principale: Glenn Ford, Diana Lynn, Patricia Medina, Francis L. Sullivan.

Un agent de asigurări american, vine în Havana pentru a recupera o datorie, se implică cu un arheolog și un colecționar de antichități într-o vânătoare de comori în ruinele mexicane de la Zapoteca.

Caseta film Plunder of the Sun (1953)
Titlul original: Plunder of the Sun
Titlul alternativ: Les pillards de Mexico / Pillaje al sol / I saccheggiatori del sole
Regia: John Farrow
Scenariul: David F. Dodge, Jonathan Latimer
Distributia: Glenn Ford (Al Colby), Diana Lynn (Julie Barnes), Patricia Medina (Anna Luz), Francis L. Sullivan (Thom(Berrien), Sean McClory (Jefferson), Eduardo Noriega (Raul Cornejo), Julio Villarreal (Ulbaldo Navarro), Charles Rooner (Captain Bergman), Douglass Dumbrille (Consul)
Durata: 82 minute
An: 1953
Gen: Actiune/Aventura/Drama

Filmul – Jefuirea soarelui
Aventurierul Al Colby este convins de Anna Luz și de soțul ei, colecționar de antichități, Thomas Berrien, să-i ajute să introducă prin contrabandă un colet în Mexic, unde poate fi stabilită valoarea lui adevărată.

Avertizat că un bărbat pe nume Jefferson care călătorește cu același cargou ar putea încerca să fure coletul, Colby formează un parteneriat cu Jefferson în urma atacului de cord fatal al lui Berrien la bordul navei. Jefferson îl trădează și îl împușcă pe Colby, dar Colby se salvează pe sine și rarele documente la timp. Documentele vor fi returnate la muzeu în timp ce el și Anna se pot bucura de o recompensă de 25.000 de dolari.

Plunder of the Sun (1953)