Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Oct 26th, 2020

Film – Jocul seductiei – Fatal Desire (2006) Anne Heche, Eric Roberts

poster Fatal Desire (2006)Fatal Desire, mister thriller, film american, regia Ralph Hemecker.
În rolurile principale: Anne Heche, Eric Roberts, Kathleen York.

Caseta film Fatal Desire
Titlul original: Fatal Desire
Regia: Ralph Hemecker
Scenariul: Ray Wright, Mark Morris
Distributia: Anne Heche (Tanya), Eric Roberts (Joe), Kathleen York (Paula), Melyssa Ade (Cindy), James Edward Campbell (Teddy), Barry Flatman, Mark A. Owen (Mark Sullivan), Jessica Parsons (Molly Sullivan), Gary Levert (Bartender), Ian Tench (Casino Boss – Sheldon), Matthew MacCaull (Furniture Delivery Guy), Carroll Godsman (Nurse), Loretta Yu (Waitress), Juanita Peters (Receptionist), Jim Swansburg (Pit Boss)
Durata: 113 minute
An: 2006
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Jocul seductiei
Dupa ce Joe (Eric Roberts), un fost politist divortat recent, o cunoaste prin Internet pe Tonya Sullivan, este convins ca, in sfarsit, a intalnit femeia perfecta. Relatia dintre cei doi evolueaza rapid, mai ales dupa ce Tonya vine in Atlantic City pentru a-l cunoaste personal pe Joe. Capacitatea de seductie a femeii il transforma pe fostul politist intr-o persoana capabila sa faca orice pentru a-si apara dragostea. Relatia dintre cei doi este intr-adevar periclitata, pentru ca Tonya a omis sa spuna ca este casatorita. Mai mult, este victima violentelor sotului ei, pe care nu indrazneste sa-l paraseasca. Si cum Joe nu se da in laturi de la nimic pentru a o proteja pe Tonya, crima si manipularea vor face parte din armele folosite pentru a-si apara iubirea interzisa.

Jocul seductiei – Fatal Desire (2006)