Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jan 17th, 2021

Film – Jocuri periculoase – Wild Things (1998) [HD]

Jocuri periculoase

poster Film - Jocuri periculoase - (1998) - Wild Things Wild Things, thriller erotic, aparut in 1998, regia John McNaughton.
In rolurile principale: Matt Dillon, Kevin Bacon, Neve Campbell, Denise Richards.
In unele tari, titlul de difuzare a filmului a fost “Sex Crimes”.
Filmul “Wild Things” a fost continuat ca serie de alte doua filme care nu s-au difuzat in salile de cinema, ci direct pe DVD: Wild Things 2 (2004) si Wild Things: Diamonds in the Rough (2005).

Caseta film Jocuri periculoase
Titlul original: Wild Things
Regia: John McNaughton
Scenariul: Stephen Peters
Distributia: Matt Dillon (Sam Lombardo), Kevin Bacon (sergentul Ray Duquette), Neve Campbell (Suzie Marie Toller), Theresa Russell (Sandra Van Ryan), Denise Richards (Kelly Lanier Van Ryan), Daphne Rubin-Vega (detectiv Gloria Perez), Robert Wagner (Tom Baxter), Bill Murray (Kenneth Bowden), Jennifer Bini Taylor (Barbara Baxter)..
Durata: 108 minute
An: 1998
Gen: Crima/Mister/Thriller

Filmul – Jocuri periculoase
Jocuri periculoase: Liceul Blue Bay, in Florida de sud, Sam Lombardo, un consilier de liceu, este acuzat de viol de doua fete de liceu, Kelly Van Ryan si Suzie Toller. Politistul de caz, Ray Duquette, incepe sa suspecteze o conspiratie si descopera un hatis viclean urzit din lacomie si tradare.

Jocuri periculoase, propune o solutie de imbogatire rapida pentru cei ale caror minti suporta ticluirea unui plan bine pus la punct. Sunt tanar si vreau sa ma simt bine, acum!, am nevoie de bani, acum!
Filmul si-a castigat popularitate in urma prezentarii mai multor scene de sex, in special cele in care un barbat se afla in compania a doua femei.

Jocuri periculoase – Wild Things (1998) subtitrat