Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 14th, 2018

Film – Jocurile seducției – Someone Like You… (2001) Ashley Judd, Greg Kinnear, Hugh Jackman

Jocurile seducției

poster Someone Like You... (2001)Someone Like You…, comedie romantică, film american, regia Tony Goldwyn.
În rolurile principale: Ashley Judd, Greg Kinnear, Hugh Jackman.
Jane Goodale (Ashley Judd) este o tanaara new-york-eza hotarata sa reuseasca atat in cariera, cat si in viata personala. Atunci cand fermecatorul Ray Brown (Greg Kinnear), noul producator executiv al talk show-ului pentru care lucra incepe sa o curteze, Jane este in al noulea cer. In scurt timp, el ii rosteste la ureche cele doua cuvinte magice si noul cuplu de indragostiti este gata sa se mute impreuna..

Caseta film Someone Like You…
Titlul original: Someone Like You…
Regia: Tony Goldwyn
Scenariul: Elizabeth Chandler, Laura Zigman
Distributia: Ashley Judd (Jane Goodale), Greg Kinnear (Ray Brown), Hugh Jackman (Eddie Alden, a womanizing coworker of Jane’s), Marisa Tomei (Liz, Jane’s best friend), Ellen Barkin (Diane Roberts, the star talent of Jane’s show), Catherine Dent (Alice, Jane’s sister), Peter Friedman (Stephen, Alice’s husband), Laura Regan (Evelyn)
Durata: 97 minute
An: 2001
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Jocurile seducției
..Dar… absolut pe neasteptate si aparent inexplicabil, Ray da inapoi de la aceasta hotarare comuna si renunta la dragostea lor de curand marturisita. Parasita si deznadajduita, Jane incepe sa caute cu disperare o explicatie a comportamentului lui, pe care o gaseste in lumea animala. Ca urmare, se dedica studiului ritualurilor de imperechere ale suratelor noastre necuvantatoare.

Jocurile seducției – Someone Like You… (2001) subtitrat