Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jan 26th, 2023

Film – Joe, barmanul din Tokyo – Tokyo Joe (1949) Humphrey Bogart

Share This

Joe, barmanul din Tokyo

poster Tokyo Joe (1949)Tokyo Joe, film noir, crimă, film american, regia Stuart Heisler.
In rolurile principale: Humphrey Bogart, Alexander Knox, Florence Marly.

Joe Barrett se intoarce de la Tokyo, la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial. El a lasat in urma lui un bar, al carui proprietar era, o sotie Trina si un copil de sapte ani. Kimura il forteaza pe Joe sa transporte criminali de razboi pentru a ascunde faptul ca Trina a facut propaganda nazista in timpul razboiului..

Caseta film Tokyo Joe (1949)
Titlul original: Tokyo Joe
Regia: Stuart Heisler
Scenariul: Cyril Hume, Bertram Millhauser
Distributia: Humphrey Bogart (Joseph ‘Joe’ Barrett), Alexander Knox (Mark Landis), Florence Marly (Trina Pechinkov Landis), Sessue Hayakawa (Baron Kimura), Jerome Courtland (Danny), Gordon Jones (Idaho), Teru Shimada (Ito), Hideo Mori (Kanda), Charles Meredith (General Ireton), Rhys Williams (Colonel Dahlgren), Lora Lee Michel (Anya, Trina’s daughter)..
Durata: 89 minute
An: 1949
Gen: Crima/Drama

Filmul – Joe, barmanul din Tokyo
După ce a petrecut al Doilea Război Mondial în Forțele Aeriene, fostul colonel Joe Barrett se întoarce la Tokyo pentru a vedea dacă a mai rămas ceva din barul său de dinainte de război și din localul său de jocuri de noroc, Tokyo Joe’s. În mod uimitor, este mai mult sau mai puțin intact și este condus de vechiul său prieten Ito. Joe este șocat să afle de la Ito că soția sa, Trina, despre care credea că a murit în război, este încă în viață. Ea a divorțat de Joe și este căsătorită cu Mark Landis, un avocat care lucrează în ocupația americană a Japoniei. Are un copil de șapte ani pe nume Anya..

Tokyo Joe (1949)