Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 11th, 2019

Film – Joe împotriva vulcanului – Joe Versus the Volcano (1990) Tom Hanks, Meg Ryan

poster Joe Versus the Volcano (1990)Joe Versus the Volcano, comedie romantică, film american, regia John Patrick Shanley.
În rolurile principale: Tom Hanks, Meg Ryan, Lloyd Bridges.
Joe Banks (Tom Hanks) nu are o existenta prea fericita. De vreo opt ani de zile nu prea se simte in apele lui. Isi uraste slujba si seful, iar alte bucurii de la viata nu are. Nu trece o zi fara ca Joe sa nu se simta strivit ca un gandac de corporatia gigantica American Panascope. Lucreaza intr-un birou urat unde nu are aer, nu are lumina si nici macar o cafea ca lumea. Joe il dispretuieste pe seful sau Waturi, (Dan Hedaya) din toata inima, insa nu riposteaza in nici un fel. Pentru ca Joe e la pamant. Arata rau si se simte terminat, asa ca se duce la doctor. Iar dr. Ellison (Lloyd Bridges) ii da o veste care ii schimba viata..

Caseta film Joe Versus the Volcano
Titlul original: Joe Versus the Volcano
Regia: John Patrick Shanley
Scenariul: John Patrick Shanley
Distributia: Tom Hanks (Joe Banks), Meg Ryan (DeDe / Angelica / Patricia Graynamore), Lloyd Bridges (Samuel Graynamore), Robert Stack (Dr. Ellison), Abe Vigoda (Chief Tobi), Dan Hedaya (Frank Waturi), Barry McGovern (the Luggage Salesman), Ossie Davis (Marshall), Amanda Plummer (Dagmar, a member of the yacht’s crew), Nathan Lane (Baw, the Waponi advance man), Lisa LeBlanc (Hairdresser)
Durata: 102 minute
An: 1990
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Joe împotriva vulcanului
..Joe este diagnosticat cu o boala incurabila, iar doctorul ii spune ca nu mai are de trait decat maxim 5 luni. In loc sa fie cuprins de disperare la aflarea acestei vesti, Joe se simte dintr-o data foarte liber. Din acest moment, Joe face tot ceea ce si-ar fi dorit sa faca pana acum, dar nu a indraznit: sa-si dea demisia, sa o curteze pe simpatica secretara DeDe (Meg Ryan).

Joe împotriva vulcanului – Joe Versus the Volcano (1990) subtitrat

Server 1
Server 2