Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 10th, 2019

Film – Johnny – câine nebun – Johnny Mad Dog (2008)

poster Johnny Mad Dog (2008)Johnny Mad Dog, război, film Franța / Liberia, regia Jean-Stéphane Sauvaire.
În rolurile principale: Christophe Minie, Daisy Victoria Vandy, Joseph Duo.
Desi are numai cinsprezece ani, Johnny este soldat, are arme mortale si o mica unitate de comando. Impreuna, acestia fura tot ce prind si omoara absolut tot ce le iese in cale. Laokolé este o fata de saisprezece ani care are responsabilitati nedrept de mari pentru varsta sa..

Caseta film Johnny Mad Dog
Titlul original: Johnny Mad Dog
Regia: Jean-Stéphane Sauvaire
Scenariul: Emmanuel Dongala, Jean-Stéphane Sauvaire
Distributia: Christophe Minie (Johnny Mad Dog), Daisy Victoria Vandy (Laokole), Joseph Duo (Never Die), Dagbeth Tweh (No Good Advice), Careen Moore (Fatmata – Lovelita), Mohammed Sesay (Butterfly), Barry Chernoh (Small Devil)..
Durata: 98 minute
An: 2008
Gen: Drama/Razboi

Filmul – Johnny Mad Dog / Johnny – câine nebun
..Ea trebuie sa aiba grija de tatal sau, un barbat cu dizabilitati, si de Fofo, fratele sau in varsta de opt ani. Cu toate acestea, viata grea nu o impiedica sa viseze la ziua cand va putea pleca de acolo pentru a-si cladi un viitor, o viata mai mai buna. Povestea pe care o veti urmari este una dramatica, dureroasa – deoarece, in mod nedrept, locul oamenilor maturi este luat de niste adolescenti care nu au avut o copilarie.

Johnny Mad Dog (2008)