Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jan 26th, 2019

Film – Johnny Mnemonic (1995) Keanu Reeves, Dolph Lundgren

poster Johnny Mnemonic (1995)Johnny Mnemonic, acțiune SF, coproducție Canada / SUA, regia Robert Longo.
În rolurile principale: Keanu Reeves, Dolph Lundgren, Dina Meyer.
În secolul 21, informația este cea mai de preț valoare. Într-o lume în care cyberspațiul este un mediu banal, confortabil pentru realitate, cele mai valoroase informații trebuie transportate pe cele mai sigure căi, adică prin creierul uman. Johnny (Keanu Reeves) se prezintă ca un curier profesionit și oferă servicii ultimul răcnet, excluzând riscuri ca nesiguranța sau scurgerea de informații, iar confidențialitatea este garantată. Johnny garantează transportul sigur al informațiilor pentru un preț bun oamenilor de știință din firma Pharmakom, una dintre cele mai puternice corporații din lume..

Caseta film Johnny Mnemonic
Titlul original: Johnny Mnemonic
Regia: Robert Longo
Scenariul: William Gibson
Distributia: Keanu Reeves (Johnny Mnemonic), Dina Meyer (Jane), Ice-T (J-Bone), Takeshi Kitano (Takahashi), Denis Akiyama (Shinji), Dolph Lundgren (Karl Honig), Henry Rollins (Spider), Barbara Sukowa (Anna Kalmann), Udo Kier (Ralfi), Tracy Tweed (Pretty), Falconer Abraham (Yomamma), Don Francks (Hooky), Diego Chambers (Henson), Arthur Eng (Viet)..
Durata: 96 minute
An: 1995
Gen: Actiune/SF/Thriller

Filmul – Johnny Mnemonic
..Prețul care i-a fost oferit este mare, însă Johnny plătește ia prețul propriei memorii. Informația scrisă pe un cip va fi introdusă sub formă de implant în creierul lui. Pentru a avea loc atât de multă informație, Johnny este nevoit să-și abandoneze propriile amintiri.
Acum, el dorește să-și recupereze memoria, însă pentru asta trebuie să plătească un scump, atât de scump încât pentru a se achita trebuie să facă un ultim drum care-l poate costa viața.

Johnny Mnemonic (1995) subtitrat

Server 1
Server 2