Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 8th, 2019

Film – Jolene (2008) Jessica Chastain, Frances Fisher, Rupert Friend

Share This
Tags

poster Jolene (2008)Jolene, dramă, film american, regia Dan Ireland.
În rolurile principale: Jessica Chastain, Frances Fisher, Rupert Friend.
O adolescentă orfană călătorește de-a lungul țării confrutându-se cu viața, cu iubirea și cu suferința. Filmul este bazat pe o poveste scrisă de E.L Doctorow..

Caseta film Jolene
Titlul original: Jolene
Regia: Dan Ireland
Scenariul: E. L. Doctorow, Dennis Yares
Distributia: Jessica Chastain (Jolene), Dermot Mulroney (Uncle Phil), Chazz Palminteri (Sal), Rupert Friend (Coco Leger), Denise Richards (Marin Leger), Michael Vartan (Brad), Frances Fisher (Cindy), Theresa Russell (Aunt Kay), Jose Rosete (Sid), Sally Jo Bannow (Laura Kennedy), Avi Angel (Brad Jr. 7 months), Asher Angel (Brad Jr. 5 years old)
Durata: 121 minute
An: 2008
Gen: Drama

Filmul – Jolene
..Bazat pe scurta povestire Jolene: A Life scrisă de E.L. Doctorow, filmul o are în centru pe Jolene, o roșcată rătăcitoare, care nu poate numi un loc “acasă” pentru prea mult timp. Crescută de mai multe familii adoptive, tânăra se căsătorește la frageda vârstă de 15 ani pentru a evada în speranța că își va clădi un cămin plin de iubire și fericire. Din păcate, o decizie greșită pe care o ia rezultă într-o catastrofă și Jolene ajunge timp de un an internată într-o instituție pentru femei tinere. După un an de coșmar, în care a avut o aventură cu unul dintre paznici, a reușit să evadeze și pornește într-un lung drum spre libertate și regăsire. Anii ce urmează o găsesc rătăcind prin întreaga America, implicată într-o serie de relații, confruntată cu câteva aventuri și ghinioane, toate în căutarea vieții pe care o visează.

Jolene (2008) subtitrat

Server 2