Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 3rd, 2023

Film – Jucăria sexuală – Love Toy (1971)

Jucăria sexuală

poster Love Toy (1971)Love Toy, thriller erotic, film american, regia Doris Wishman.
In rolurile principale: Bernard Marcel, Pat Happel, Uta Erickson.

Un jucător compulsiv de jocuri de noroc își joacă propria fiică adolescentă nubilă. Ea devine sclava sexuală a adversarului său.

Caseta film Love Toy (1971)
Titlul original:
Love Toy
Regia: Doris Wishman
Scenariul: J. J. Kindall
Distributia: Bernard Marcel (Alex), Pat Happel (Chris), Uta Erickson (Mary), Larry Hunter (Marcus)
Durata: 76 minute
An: 1971
Gen: Erotic/Thriller

Filmul – Jucaria sexuala
Marcus își pierde toate bunurile – fabrica, casa, mașina etc. în favoarea lui Alex la un joc de Gin Remi. Alex se oferă să renunțe la toate datoriile în schimbul unei nopți cu fiica adolescentă a lui Marcus, Chris. El acceptă fără tragere de inimă, dar când încearcă să intervină, Alex și soția sa Mary îl leagă de un scaun. Ea rămâne în urmă să-l supravegheze.
Alex îl obligă pe Chris să-și asume rolurile pisicii sale din copilărie, „Samuel”, mama lui (trebuie să-l alăpteze), soția lui, copilul lui (o bate), și în cele din urmă amanta lui.
Între timp, Mary pare că arde în rochia ei verde. Ea efectuează un dans erotic pentru Marcus, își amintește că mama ei a avut relații sexuale cu un iubit când era fată și, în cele din urmă, se masturbează în timp ce îi privește pe Alex și Chris pretinzând că sunt iubiți..

Love Toy (1971)